Pagina web a Agenției Achiziții Publice – www.tender.gov.md
Pe portalul tender.gov.md pot fi accesate public următoarele date și informații utile în procesul de monitorizare a achizițiilor:
  • Date privind contractele de achiziții atribuite (părțile contractante - autoritatea contractantă și operatorul economic, numărul și data contractului, valoarea contractului, obiectul achiziției). 
  • Date privind acordurile adiționale la contractele atribuite  (de micșorare/reziliere a contractului, de majorare a valorii, de prelungire a termenului contractului);
  • Lista de interdicție a operatorilor economici (denumirea și adresa juridică a operatorului economic, date privind fondatorii și administratorii operatorului economici, solicitantul, temeiul de includere în listă, data înscrierii în listă, termenul limită de înscriere în listă și, după caz, mențiuni privind suspendarea executării deciziei AAP de includere în listă ca urmare a deciziei instanței).
  • Rapoarte cu date statistice trimestriale/ anuale privind evoluția achizițiilor publice la nivel național (numărul și valoarea procedurilor, contractelor atribuite etc.).
  • Rezultatele privind activitatea de monitorizare a achizițiilor publice de către Agenția Achiziții Publice, conform atribuțiile sale legale.
Notă! Contractele de achiziții publice, conform legislației, nu sunt documente publice și, prin urmare, acestea nu sunt disponibile public.
Accesează instrument
Ați monitorizat achizițiile publice?
Da, desigur
Nu, niciodată
Acum puteți monitoriza achizițiile publice cu PulsAchiziții.